Våga leda med hjärtat

Framsidan av boken Våga leda med hjärtat, skriven av författaren Elisabet Tornberg

Våga leda med hjärtat är en självcoachande ledarskapsbok. Den vänder sig till alla som vill hitta sin egen ledare. Den ledare man vill vara och är menad att bli.

Boken innehåller 21 berättelser från verkliga livet som inspirerat och berört författaren på olika sätt. Vad tänker du när du läser berättelserna? Vad känner du? Blir du glad, arg, irriterad, provocerad? Eller är du helt neutral? Oavsett vad du känner – hur vill du känna? Hur vill du att det ska vara? Vad skulle du ha gjort?

Med hjälp av dina tankar och känslor kan du börja reflektera. Hur påverkar berättelserna dig? Vilka idéer dyker upp?

Format: Inbunden, 215 x 155 x 10 mm
ISBN: 9789188489036
Antal sidor: 127
Språk: Svenska

Om författaren

Elisabet Tornberg har jobbat som chef och ledare under många år, både i Sverige och utomlands. Hon är utbildad civilingenjör och ekonom och har jobbat med många olika verksamhetsområden inom organisationer och företag. Mest med förändring och utveckling. Frågor om hur man blir en bra ledare har funnits med henne under alla år. Och hur man leder sig själv och andra bra. Coachingen blev lite av svaret.

Recensioner

”Tycker mycket om Våga leda med hjärtat. Den är lättläst och när jag började ville jag läsa hela boken i sträck. Gillar hela upplägget. Berättelserna får mig att verkligen tänka till. Skrattade när jag läste kapitlet om hur värdefull man är beroende på hur många mejl man får.”
– Elene Uneståhl, vd Skandinaviska Ledarhögskolan International

”Olika upplägg gör boken intressant. Att göra, att reflektera, att känna och känna igen sig själv.”
– Lotta H

”Det borde vara varningstext på boken. Är du inte beredd att ändra dig – läs inte boken! Den är bara för dig som är beredd att utvecklas och förändras.”
– Camilla H

Smakprov

Läs ett smakprov (pdf)

Pressmaterial

Bokomslag (jpg)
Elisabet Tornberg

”En ovanlig ledarskapsbok som riktar sig till den som tröttnat på böcker med handfasta råd och konkreta tips.”
– Tidningen Vision