Toppa ditt hagelskytte

Toppa ditt hagelskytte, av Alexandra Rudbeck

Kan du peka kan du skjuta hagel. Synen av en krossad lerduva i luften ger en härlig känsla och glädje över att ha lyckats.

Det här är en bok för dig som är nybörjare och vill lära dig grunderna i hagelskytte eller är erfaren skytt och nyfiken på att lära dig mer. Boken är enkel i pedagogiken, och är illustrerad med många tydliga bilder. Den innehåller dessutom styrkeövningar som hjälper dig att stärka just de muskler du använder vid skytte.

Format: Häftad, 240 x 170 x 5 mm
ISBN: 9789188489043
Antal sidor: 63
Språk: Svenska

Om författarna

Alexandra Rudbeck har arbetat som skytteinstruktör sedan 90-talet och driver West Stockholm Shooting School. Hon är instruktörsutbildad i Sverige och i England på West London Shooting School. Hon har tävlat i lerduvegrenen sporting men framförallt har hagelskyttet varit inriktat på fågeljakt i olika former. Kerstin Janson är legitimerad sjukgymnast och fysioterapeut med 30 års erfarenhet och ett specialintresse för skuldror och axlar. Hon är vidareutbildad inom ortopedisk manuell terapi, idrottsmedicin, akupunktur och certifierad i Joanne Elphinstone Movement System.

Recensioner

”En av bokens fördelar är alla färgfoton, som med illustrerade vinklar visar exakt hur man ska göra för att faktiskt kunna träffa. En annan fördel är att allt är kortfattat; här finns inte ett ord eller en bild för mycket.” – Mikael Cederberg, BTJ-häftet 11, 2018 ”Läst. Slutsats: Boken bör ingå i alla hagelskyttars garderob!” – Hans Augustin, kursledare för jägarexamenskurser ”Alexandra Rudbeck har med tydliga bilder och lättillgänglig text gjort en oumbärlig bok för oss hagelskyttar.” – Claes Dahlbäck ”En mycket pedagogisk bok som kan bli en klassiker. Gör man som Alexandra säger så träffar man.” – Göran Pettersson, skytteelev

Smakprov

Läs ett smakprov (pdf)

Pressmaterial

Bokomslag Alexandra Rudbeck (foto Peter Anand Ullberg) Kerstin Janson (foto Peter Anand Ullberg) Alexandra och Kerstin (foto Peter Anand Ullberg)

”Toppa ditt hagelskytte är en fullträff som enkelt och metodiskt visar hur hagelskyttet kan vässas, för både nybörjare och mer erfarna skyttar.”
– Tidningen Jakt & Jägare