Lysande stjärnor på en nattsvart himmel

Framsidan av boken Lysande stjärnor på en nattsvart himmel, skriven av författare Ulrika Borén

”Jag måste verkligen sluta googla. Hittade trådar i lite olika forum på internet, där epileptiker diskuterar med varandra och artiklar av och med människor som gjort ingrepp i huvudet. Och jag vill varken vara epileptiker eller operera hjärnan efter att ha läst allt vad alla skriver.”

Ulrika Borén skriver om en tid i livet då hon fick en hjärntumör och mycket besvärlig epilepsi. Hur hon hanterade beslut, sorg, ångest och operation – men också hur hon valde att känna och tänka kring glädje, framtid och livet.

I dag är hon friskskriven och arbetar bland annat med att hjälpa andra människor att hitta energi och livskraft för att kunna få ut så mycket som möjligt av livet.

Format: Inbunden, 190 x 135 x 15 mm
ISBN: 9789186951115
Antal sidor: 119
Språk: Svenska

Om författaren

Ulrika Borén. Kvinnan som fick en hjärntumör och besvärlig epilepsi. Hon vägrade att ge sig och hittade istället verktygen för att få livet att fungera igen. I dag reser hon landet runt och hjälper andra att bli mer medvetet närvarande i nuet och ta pauser i vardagen.

Ulrika är föreläsare och kursledare inom mindfulness och yoga. Hon är utbildad inom motiverande samtal och kognitiv beteendeterapi. Hon har skrivit böckerna Pausa och Lysande stjärnor på en nattsvart himmel.

Recensioner

”Så mycket hopp. Berättelsen är verkligen en starkt lysande stjärna! ”
– Sverker Wadstein, samtalsterapeut

Pressmaterial

Bokomslag (framsida, jpg)

”Lysande stjärnor på en nattsvart himmel kan säkert ge hopp och vara till stöd för personer som genomgår en svår period i livet. Vissa delar är oredigerade dagboksanteckningar och ger boken känslofylld äkthet.”
– Pia Holmström, BTJ-häftet