Lotorpsmetoden – andning, massage och triggerpunkter

Lotorpsmetoden – andning, massage och triggerpunkte – skriven av Janne och Malin Karlsson (pressbild)
Det som inte rör på sig fastnar. Det gäller vårt sätt att andas, och hur vi använder våra kroppar. När skärmtimmarna blir många kommer symtomen smygande, och ibland gör det ont långt ifrån stället som orsakar problemen. 

I den här boken vill Janne och Malin Karlsson visa hur kroppen fungerar och hur andningsövningar, stretchning och massage kan hjälpa mot olika krämpor. Boken innehåller en mängd patientberättelser.

I tjugo år har Janne Karlsson arbetat med människor som har värk och andningsproblem. Han har utfört omkring 24 000 behandlingar, är upphovsman till Lotorpsmetoden och har utbildat hundratals massörer i den.

Format: Häftad, 195 x 135 x 9 mm
ISBN: 9789188489241
Antal sidor: 127
Språk: Svenska

Om författarna

Janne Karlsson blev certifierad massör för drygt tjugo år sedan. Innan dess var han ställföreträdande räddningschef på brandkåren i Finspångs kommun. Nyfikenheten och önskan att hjälpa människor fick honom att lämna en trygg anställning och satsa på massagen. Med sitt innovativa tankesätt och uppfinningsrika personlighet har han tagit fram bland annat Lotorpsmetoden som blivit vetenskapligt och internationellt erkänd som effektiv mot andningsproblematik och astma.

Janne äger tillsammans med sin fru Lena Lotorps Massage & Friskvård. När han inte masserar eller håller föreläsningar njuter han av promenader i svampskogarna med hunden Ulla.

Malin Karlsson är Jannes dotter och medförfattare till den här boken. Även hon är verksam inom familjeföretaget och arbetar bland annat som receptionist. Hon arbetar även på en högstadieskola som klassmentor, elevassistent och bibliotekspedagog. Fritiden ägnar hon åt sina två barn, sin sambo och hunden Stefan. Med ett intresse för det estetiska lägger hon även gärna tid på att måla, sjunga och framför allt skriva.

Smakprov

Läs ett smakprov (pdf)