Konsten att vara vuxen

Konsten att vara vuxen, skriven av författaren Sverker Wadstein

Somliga är det synd om, de är offer för omständigheterna. Andra är starka, de ställer alltid upp och hjälper till. Och så finns det en tredje sort, som verkar gilla att jävlas med allt och alla. Eller, hur är det egentligen? 

Dramatriangeln är en modell som tydligt förklarar vilka roller vi har – och tar – i livets ständigt pågående drama. I den här boken berättar terapeuten Sverker Wadstein om dramatriangelns roller: Offer, Räddare och Förövare. Vem är du och vilka har du omkring dig? Och går det att bryta invanda mönster?

Gör dig redo för aha-upplevelser, igenkännande leenden och en läsning som kan förbättra dina relationer.

Format: Inbunden, 190 x 135 x 15 mm
ISBN: 9789188489074
Antal sidor: 141
Språk: Svenska

Om författaren

Sverker Wadstein är en välkänd profil inom ledarskap, konflikthantering och familjerådgivning. Han anlitas sedan många år som relationsexpert av Sveriges Radio P4 och medverkar ofta med råd i Aftonbladet och andra tidningar.

Förutom att erbjuda par och individer samtal, jobbar Sverker med grupputveckling och konflikthantering i företag och organisationer. Han anlitas också som utbildare inom ledarskap, där Dramatriangeln är ett av verktygen.

Sverker driver företaget Bra Relationer AB sedan 20 år, och har en bred kundkrets. Förutom med privatpersoner arbetar han med företag som Stadium, SKF, SMHI och flera kommuner och landsting.

Smakprov

Läs ett smakprov (pdf)

Pressmaterial

Bokomslag

Sverker Wadstein (foto TonAPhoto)

”Konsten att vara vuxen är en mycket behändig, innehållsrik och användbar liten bok.”
– Widar Andersson, Folkbladet