Framgångsrik försäljning – från bra till världsklass

Framgångsrik försäljning, av författaren Johan Lindahl

I boken delar Johan Lindahl med sig av sin syn på framgångsrik försäljning och lönsamma affärer. Innehållet bygger på teorier, exempel och praktiska tips från försäljning, marknadsföring och beteendevetenskap.

Det här är boken för alla som träffar kunder – oavsett om du ser dig själv som säljare eller inte. Den riktar sig lika mycket till receptionister, butiksbiträden, vårdpersonal, revisorer och vaktmästare som till säljare, försäljningschefer och marknadschefer. Bäst av allt är att du kan använda verktygen direkt för att börja påverka dina resultat.

Boken är till för dig som har viljan, ambitionen och är beredd att göra det som krävs för att utvecklas och gå från bra till världsklass.

Format: Inbunden, 235 x 160 x 15 mm
ISBN: 9789163925740
Antal sidor: 170
Språk: Svenska
Varför blir det fint när man krattar? En feelgood-bok av Carl Joakim Britta Hedström

Om författaren

Johan Lindahl är utbildad filosofie magister i human resource and work science, med psykologi som huvudämne. Han har jobbat 17 år med försäljning och marknadsföring, varav 8 år som företagsledare. Johan har bland annat varit marknadschef på IFK Norrköping, samt försäljningschef och skandinavisk compliance-chef på läkemedelsbolaget Eli Lilly.